Gember

Gember is gezond. Waarom? In gember zitten ontzettend veel genezende voedingsstoffen. Als het lichaam al gezond is hoeft het natuurlijk niet te genezen, maar voor bepaalde kwalen kan gember veel hulp bieden. Vooral in het geval van ziekte is gember dus gezond en het kan daarom ook gebruikt worden als geneesmiddel. Ook als u nergens last van heeft en het toch eet helpt het uw lichaam gezond te houden. 
 

  • Chinese gember: scherp van smaak en een beetje draderig. Deze gember hebben wij in de vorm van gekonfijte gember in blokjes, bolletjes in pot, gesneden gember in pot, en chocoladegemberblokjes van pure Callebaut chocolade.
  • Australische gember: zacht van smaak en niet draderig. Deze gember hebben wij in de vorm van gekonfijte gember in blokjes, bolletjes in pot en gesneden gember in pot.
  • Gemberthee: naast de gember in blokjes of in pot hebben wij ook diverse soorten gezonde gemberthee.

Gezond genieten
Gember heeft veel eigenschappen die gezond voor het lichaam zijn. In gember zitten bijvoorbeeld bepaalde enzymen die de stoelgang bevorderen. Ook voor de bloedcirculatie en reiniging van het lichaam is gember nuttig. Gember zorgt ook voor een betere vertering van het voedsel, waardoor afvallen in combinatie met gember zeker de moeite waard is. En heeft u wel eens last van migraine? Het regelmatig eten van gember zorgt ervoor dat u minder last krijgt van migraineaanvallen. In gember zitten ontzettend veel bouwstoffen en vitaminen die voor al deze positieve werkingen op het lichaam zorgen. Ook zitten er allerlei antioxidanten in die het lichaam helpen te beschermen tegen hart- en vaatziekten en kanker. Wilt u nog meer weten over de stoffen in gember en de positieve werkingen hiervan, dan lichten wij dit u graag in onze winkel toe!