Koffie

De beste koffiebonen komen van het Arabica ras. Deze bonen komen van de oogst van de beste plantages uit Brazilië Guatemala, Costa Rica of Ethiopië. Onze bonen zijn voor 100% van dit ras, zonder toevoegingen. De branding bepaalt de smaak van de koffie, dus wij kiezen voor vakkundige en ervaren branderijen. Hierdoor zijn wij in staat om u koffie van de beste kwaliteit te bieden. Wij hebben 9 soorten koffie in ons assortiment, voor een prijs van maximaal € 0,08 cent per kopje.

Spaar mee voor extra voordeel 
Iedere verpakking van 250 gram is voorzien van een koffiezegel. Bij 10 koffiezegels krijgt u een pak koffie van ons, helemaal gratis! Grote verpakkingen hebben we natuurlijk ook. Tot slot kunt u een koffiekaart kopen met een waarde van 80 euro. Met deze kaart kunt u de koffie per kilo ophalen op het moment dat het u schikt, zodat u altijd verzekerd bent van vers gebrande koffie. 

Extra genieten
Koffielikeur en bonbons kunnen het genot van een koffiemoment nog groter maken. We hebben diverse soorten koffielikeur en overheerlijke bonbons van Callebaut chocolade om het nog gezelliger te maken.