Zuidvruchten

Niet alleen zijn zuidvruchten erg gezond, ze zijn ook lekker lang houdbaar. Dit komt omdat ongeveer de helft van het vocht dat oorspronkelijk in de vruchten zat eruit is gehaald. Wij verkopen zuidvruchten van een goede kwaliteit, waardoor de vruchten zonder de nodige bereidingen geconsumeerd kunnen worden. Wij verkopen onder andere abrikozen, appels, dadels, peren, perziken, pruimen, vijgen en rozijnen. Heerlijk als tussendoortje of bij de maaltijd!

Gedroogd fruit 
Vaak worden er suikers toegevoegd aan gedroogd fruit, wat het toch minder gezond maakt dan u denkt. Wij voegen geen suikers toe, waardoor u verantwoord kunt genieten. Heerlijk als tussendoor of door in combinatie met yoghurt of kwark. Een greep uit ons assortiment: wij verkopen mango, papaya, meloen, ananas, banaan, kersen, aardbeien, bosbessen, blueberries, cranberry met appel diksap, gojibessen, quaya, incabessen, kiwi, kokos, moerbeibessen en persimonia. Omdat er geen suikers aan toegevoegd worden, zijn deze producten ook geschikt voor diabetici. 

Gekonfijte vruchten
Heerlijk als tussendoortje of bij ijs, yoghurt of muesli. Wij verkopen onder andere ananas, mango, meloen, papaya en een Caribische mix.