Over C'est Bon

C’est Bon betekent letterlijk “het is goed”. In de C’est Bon winkels betekent dit echter nog veel meer. “Gewoon goed” is voor ons niet genoeg. C’est Bon Nederland is een coöperatieve vereniging met een eigen franchiseorganisatie. Samen met alle andere ondernemers staan wij garant voor de kwaliteit en de afkomst van de producten, iets wat tegenwoordig niet meer altijd vanzelfsprekend is. Alleen de beste kwaliteit wordt ingekocht en in de bewerking worden unieke keuzes gemaakt zodat u producten koopt waarvan u kan genieten en die het waard zijn om voor terug te komen. Het is deze manier van werken waardoor steeds meer klanten C’est Bon weten te vinden.

Altijd voordeel

C’est Bon heeft een uniek systeem met doorlopend voordeel voor haar klanten. Dit ziet u aan de verschillende voordeelstickers op artikelen in onze winkels. Op deze stickers staat dan:

  • 3 voor € 5,00
  • 2 voor € 5,00
  • ‚Äč3 voor € 10,00

Als artikelen dezelfde sticker hebben kunt u ze combineren, zodat u zelf uw voordeel bepaalt. Zo is iedereen tevreden!

Leuk om cadeau te geven

Wilt u graag met een leuk cadeau voor de dag komen? Uw wens is onze uitdaging!

Kant en klaar of aangepast naar uw wensen, niets is ons te gek. We hebben een groot aantal cadeaus, onder andere met noten, zoutjes, rijstsnacks, nougat, thee, en koffie. Ook bier, wijn, port, champagne en vruchtensappen zijn bij ons verkrijgbaar in leuke geschenkverpakkingen. 

Wanneer u een product van kwaliteit cadeau geeft, verdient dit ook een verpakking van kwaliteit. Onze producten zijn daarom ingepakt in mooie materialen zoals glaswerk, aardewerk of in leuke mandjes. Deze materialen zijn niet alleen extra mooi, maar zijn ook gemaakt met een knipoog naar natuur en milieu.

Gegarandeerde voedselveiligheid en kwaliteit

Wanneer u bij ons koopt ben je ervan verzekerd dat je een veilig product koopt. Wij van C’estbon hebben twee certificaten behaald op het gebied van voedselveiligheid:

1. Het verplichte HACCP
2. Vrijwillige certificering Food Specialiteitenwinkels

HACCP
Dit is een verplichte werkmethode om voedselveiligheid te waarborgen. Er zijn speciale richtlijnen opgesteld, waar ieder van ons die voedsel bewerkt of voedsel verpakt moet voldoen. Diverse medewerkers van ons hebben hier een opleiding voor gevolgd en gaan nog steeds naar studiebijeenkomsten om hun kennis up-to-date te houden. 

Vrijwillige Certificering Food Specialiteitenwinkels
Niet alleen veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel; wij bieden ook graag een gegarandeerde kwaliteit. Bij de Vrijwillige Certificering Food Specialiteitenwinkels worden diverse aspecten beoordeeld die bepalen of een ondernemer de zaken kwalitatief gezien op orde heeft. Denk hierbij aan hygiëne, versheid, conditie van de producten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, vakkennis, winkeluitstraling en netheid. 

Deze certificering is een jaarlijks terugkerende beoordeling waarbij de kwaliteit van de winkel, van de ondernemer en van zijn of haar medewerkers wordt vastgesteld. Wij vinden het belangrijk aan deze vrijwillige certificering deel te nemen, omdat we zou continu alert blijven, blijven vernieuwen en weten wat actueel is in onze branche. Ons team is beter geïnformeerd over alle ontwikkelingen en de normen en waarden binnen onze werkzaamheden, zodat onze producten van optimale kwaliteit zijn. 

Heeft hier nog vragen over? Ga dan naar één van onze winkels.